Activiteiten

Bekijk hier al onze activiteiten.
 • 26 okt

  Jaarlijkse kookworkshop

  ?De sausen maken het gerecht?, volgens het spreekwoord. Een ander spreekwoord zegt ?Water is de beste saus? maar dat is kort door de bocht. Het is een beetje als ?Water is gezond ? maar wij kenners van de Landelijke Gilde weten dat we moeten wachten tot er bier is van gebrouwen! De saus maakt of kraakt het gerecht, een lekkere saus tilt een zelfs gewoon gerechtje op naar ongekende hoogten.

  19:00 - 23:00
  Parochiehuis - WOLVERTEM
  Meer info
 • 08 nov

  Goede afspraken maken goede vrienden (aanbod voor senioren)

  Een zorgbehoevende thuis met de nodige zorg omringen, is een ingrijpende gebeurtenis voor de familie en omgeving. De bespreking van de verdeling van kosten en taken onder familieleden en vrienden, komt niet altijd openlijk op tafel. Zowel voor de zorgbehoevende persoon als de mantelzorgers is het een geruststelling als de zakelijke en financiële kant van de zorg thuis goed geregeld is.

  13:30 - 15:00
  FEESTZAAL FLANDRIA - STEENHUFFEL
  Meer info
 • 23 nov

  Grand Café

  In Westrode waren in de jaren '50 van vorige eeuw meer dan 30 cafés! Vandaag helaas schiet er hier niks meer van over. Een idee, ontsproten in de hoofden van enkele Westrodenaren na een avondactiviteit van de Landelijke Gilde, wordt omgezet in de praktijk. Dorpscafé: iedereen welkom om wat bij te keuvelen, plaatjes te draaien, een kaartje te leggen.

  19:30 - 23:59
  Parochiehuis - WOLVERTEM
  Meer info
 • 25 nov

  Leerrijk uitje - verwendag

  Jaarlijkse uitstap naar een actief bedrijf dat banden heeft met de landbouw

  10:00 - 16:00
  Parochiehuis - WOLVERTEM
  Meer info
 • 13 dec

  Het leven van Jackie Kennedy (aanbod voor senioren)

  Jackie Bouvier Kennedy Onassis werd geboren op 28 juli 1929 in een heel rijke familie. Ze was een intelligent meisje dat hield van paardrijden. Op haar 18de is ze de debutante van het jaar met een heel groot bal en veel persbelangstelling. Haar ouders bieden haar een rondreis naar Europa aan, daar beleeft ze eenvoudige en exclusieve periodes. Ze wordt fotografe bij een grote Amerikaanse krant.

  13:30 - 15:00
  Zaal Flandria - STEENHUFFEL
  Meer info

Net gemist

donderdag 11 oktober 2018
zondag 5 augustus 2018
zondag 8 juli 2018
zondag 17 juni 2018
zondag 10 juni 2018