Willem Vermandere in Westrode

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 13 november 2021 20u00 - 21u30
de kerk van Westrode - JAN HAMMENECKERSTRAAT 63, 1861 WOLVERTEM
Landelijke Gilde Westrode rondt haar feestjaar af met een optreden van Willem Vermandere. De West-vlaamse kunstenaar zingt en speelt uit zijn repertoire in de kerk van Westrode: schitterende klanken van klarinet, gitaar, en met een skoone stem met enkele accenten uit de Westhoek.
Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer/schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre. Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op zijn eigen typische manier aan elkaar praten. Een ‘concert’ van Willem is steeds sfeervol met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het verleden en de toekomst.

De pers over een optreden  van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!” “Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen”.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Willem Vermandere
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Westrode
Prijs
€ 22,00
Kaarten bestellen via lgwestrode@telenet.be Stap 1: Mail naar lgwestrode@telenet.be en vermeld uw naam en het aantal tickets dat u wenst. (1 kaart kost 22) Stap 2: Betaal op BE69 7341 8908 9078 met vermelding Willem Vermandere 13 november
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator