Wanneer
- vrijdag 14 maart 2025 19u30 - 21u30
De zaal van Westrode - JAN HAMMENECKERSTRAAT 49, 1861 WOLVERTEM
Fermenteren is een millennia-oude traditie.
Vroeger werd de techniek gebruikt om ingredi?nten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z?n
gezondheidsvoordelen en de unieke smaken
die je ermee cre?ert.
Fermenteren is een millennia-oude traditie.
Vroeger werd de techniek gebruikt om ingrediënten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z’n
gezondheidsvoordelen en de unieke smaken
die je ermee creëert.
Tijdens deze voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op vragen zoals:
Wat is fermenteren?
Wat is de wetenschap achter fermentatie?
Hoe wordt fermenteren vandaag gebruikt?
Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er proevertjes om je helemaal te inspireren.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Kultured
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Westrode
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
lgwestrode@telenet.be
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.