LG Westrode is er nog hoor, maar op een laag pitje

Het zijn speciale tijden. Hopelijk ben je de voorbije maanden goed doorgekomen? Zowel op familiaal vlak, je gezondheid als je (beroeps)bezigheden. Wie had ooit kunnen denken dat we thuis zouden moeten blijven omwille van een virus; dat we verplicht zouden worden om onze sociale contacten te beperken. Het was een serieuze aanpassing.

Voor onszelf als mens, maar ook voor ons bestuur is dit een zware opdoffer. Door de coronamaatregelen was samenkomen niet meer vanzelfsprekend. Om die reden werden geen initiatieven genomen. Geen workshops, kruisdagen, kooklessen, vaderdagontbijt, wandelzoektocht, bedrijfsbezoek en verwendag. Geen Grand Cafés. 

We willen ons hiervoor excuseren en hopen op je begrip. 

Gesterkt in de overtuiging ‘Samen beleef je meer’  willen we als bestuur voorzichtig vooruitblikken. Ook wij ervaren een gemis aan sociaal contact en hopen dat we jullie binnenkort weer zullen mogen ontmoeten.

We hopen dat je nog steeds overtuigd bent van de meerwaarde van je lidmaatschap en willen je vragen om dit te vernieuwen. In bijlage vind je je lidkaart. Het lidgeld mag je overschrijven op onze rekening BE 69734189089078 of cash betalen aan je bestuurslid.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

SENIORENWERKING

Alle informatie over de gewestelijke seniorenwerking vind je vanaf heden ook op onze website

Bijkomende ledenvoordelen

Seniorenwerking Gewest Londerzeel